Rusia exprimă preocupare privind activităţile militare NATO în zona Mării Negre

Postat la 18 octombrie 2018 39 afişări

Rusia este preocupată de activităţile militare organizate de Alianţa Nord-Atlantică în apropierea frontierelor ruse, afirmă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, avertizând Ucraina că nu poate organiza manevre militare în Marea Azov, situată în nordul Mării Negre.

Rusia exprimă preocupare privind activităţile militare NATO în zona Mării Negre

"Asistăm la consolidarea capabilităţilor militare în apropierea frontierelor Rusiei şi la eforturi de îmbunătăţire a infrastructurii de transport în Europa, astfel încât să fie mai uşor să fie adus armament greu al SUA şi al altor ţări spre frontierele noastre; în plus, sunt organizate exerciţii provocatoare - nu ale noastre alături de China în Siberia -, ci exerciţii militare în Ucraina, Georgia şi în Marea Neagră", a declarat Serghei Lavrov, citat de agenţia de presă Tass.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
militar,
activitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.