Rusia este pregătită să organizeze a doua rundă de negocieri cu Ucraina, transmite Kremlinul

Autor: Laura Buciu Postat la 02 martie 2022 69 afişări

Rusia este pregătită să organizeze a doua rundă de negocieri cu Ucraina, transmite Kremlinul

Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al Kremlinului, a declarat că Rusia este pregătită să organizeze o nouă rundă de negocieri cu Ucraina miercuri seara.

Peskov a afirmat că există informaţii contradictorii cu privire la discuţii, potrivit Sky News.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi că Rusia trebuie să înceteze bombardarea oraşelor ucrainene înainte ca discuţiile să poată continua.

Peskov a adăugat că Moscova trebuie să formuleze un răspuns dur, bine gândit şi clar la sancţiunile occidentale impuse pentru a afecta economia rusă.

Între timp, oficialii ucraineni au declarat miercuri pentru Reuters că se discută despre organizarea de noi discuţii cu Rusia - dar este nevoie de o „agendă substanţială”.

Data pentru a doua rundă de discuţii ar fi „în discuţie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
negociere,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.