Rusia avertizează că implicarea NATO în susţinerea Ucrainei poate genera "consecinţe catastrofale"

Autor: Mihai Draghici Postat la 02 martie 2023 81 afişări

Administraţia Rusiei a condamnat vehement, joi, implicarea militară din ce în ce mai mare a Alianţei Nord-Atlantice în Ucraina, avertizând că acest lucru ar putea genera "consecinţe catastrofale".

Rusia avertizează că implicarea NATO în susţinerea Ucrainei poate genera "consecinţe catastrofale"

Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, a afirmat, la Conferinţa pentru Dezarmare de la Geneva, că cele mai mari riscuri strategice sunt generate în acest moment de politicile Statelor Unite şi NATO, pe care le-a acuzat că "alimentează" conflictul din Ucraina şi alte conflicte regionale.

"Implicarea din ce în ce mai mare a NATO în conflict riscă să genereze o confruntare directă între puterile nucleare şi vor fi consecinţe catastrofale", a afirmat Serghei Riabkov, conform site-ului BR24.de şi cotidianului Le Monde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
nato,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.