Rusia anunţă că Washingtonul,Kievul resping propunerea privind o misiunea ONU în estul Ucrainei

Postat la 18 septembrie 2017 297 afişări

Vasili Nebenzia, ambasadorul Rusiei la Naţiunile Unite a declarat că oficialii americani şi ucraineni au transmis că nu doresc să discute pe tema propunerii preşedintelui rus Vladimir Putin privind trimiterea unei misiuni ONU în estul Ucrainei, informează Reuters, citând agenţia de ştiri Tass.

Rusia anunţă că Washingtonul,Kievul resping propunerea privind o misiunea ONU în estul Ucrainei

"Delegaţiile americane şi ucrainene au spus după primele discuţii că nu sunt pregătite să lucreze la textul (propunerii de rezoluţie)", a declarat oficialul rus.

"(Au spus) că au obiecţii semnificative (...) posibil, ucrianienii au o contra propunere de a desfăşura forţe de menţinere a păcii în Donbass (estul Ucrainei)", a completat Nebenzia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.