RTB House anunţă lansarea unei noi diviziii

Autor: Andra Stroe Postat la 15 februarie 2019 18 afişări

Compania globală de tehnologii de ultimă oră în retargetare RTB House a lansat o nouă divizie, Creatives Lab. Principalele sale sarcini sunt îmbunătăţirea performanţei generale a creaţiilor, precum şi dezvoltarea de noi formate de afişări dinamice şi de reclame video, care vor fi adaptate nevoilor de branding ale clienţilor.

RTB House anunţă lansarea unei noi diviziii

Pe lângă proiectele proprii, Creative Lab va colabora, de asemenea, la proiecte cu divizia AI Marketing Lab - o unitate lansată de RTB House, în mai 2018, dedicată dezvoltării de noi soluţii mar-tech.

Lansarea Creatives Lab este un alt pas înaintea industriei făcut de RTB House, care va îmbunătăţi oferta de servicii şi produse ale companiei. În 2017, compania a implementat cu succes algoritmi deep learning în cadrul a 100% din campaniile sale. În mai 2018 a fost inaugurat AI Marketing Lab. Este o divizie axată pe cercetare şi dezvoltare în domeniul vast al marketingului, separată de departamentul principal de cercetare şi dezvoltare, care este dedicat retargetingului personalizat. Recent, AI Marketing Lab a început faza de testare a trei noi proiecte: Snippets, Full-page recommendations şi Social Banners.

Deoarece aceste inovaţii sunt strâns legate de creaţiile publicitare, dezvoltarea lor va fi realizată atât de Creative Lab, cât şi de AI Marketing Lab. În etapa iniţială, echipa Creatives Lab va alcătuită din 10 designeri grafici, dezvoltatori şi analişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
anunt,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.