ROMGAZ semnează scrisoarea de intenţie pentru utilizarea Coridorului Sudic

Postat la 20 februarie 2019 60 afişări

Romgaz a semnat miercuri, în Azerbadjan, scrisoarea de Intenţie prin care îşi manifestă interesul de a folosi infrastructura Coridorului Sudic pentru asigurarea siguranţei în alimentarea cu gaze naturale şi diversificarea surselor atât pentru ţara noastră cât şi pentru ţările riverane României.

ROMGAZ semnează scrisoarea de intenţie pentru utilizarea Coridorului Sudic

Documentul este adresată SGC Advisory Council, prezidat de Preşedintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, precizează compania într-un comunicat.

Romgaz a participat la a cincea întâlnire anuală a Southen Gas Corridor Advisory Council (SGC Advisory Council), ocazie cu care a reiterat suportul pentru dezvoltarea proiectului Coridorului Sudic, însă cu luarea în calcul a continuării infrastructurii de transport, prin finalizarea Interconectorului Bulgaria – Grecia şi a Proiectului BRUA, în contextul dezvoltării relaţiilor cu Azerbaidjan şi a potenţialului parteneriat cu compania SOCAR.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romgaz,
scrisoare,
semnare,
utilizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.