Românul care a spart recordul la poker. Cât a câştigat la Monte Carlo

Postat la 10 mai 2016 1535 afişări

Românul Alexandru Papazian a câştigat un premiu uriaş şi trofeul turneului „High Roller” de la EPT Monte Carlo, unde s-a desfăşurat finala circuitului european de poker, organizat de Pokerstars. Premiul este cel mai mare din istoria pokerului românesc, însă Papazian se situează doar pe locul trei în clasamentul românilor care au cumulat cele mai mari câştiguri în turneele live de poker.

Papazian, care este un obişnuit al turneelor de poker internaţionale, dar mai ales de pe internet, l-a învins pe grecul Alexandros Kolonias, când cei doi au fost singurii rămaşi în turneul la care taxa de intrare a fost de 25.750 de euro (de unde şi numele de high roller - jucător care joacă pe sume foarte mari).

Vezi aici suma fabuloasă pe care a câştigat-o românul Alexandru Papazian la Monte Carlo

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poker,
roman,
monte carlo,
record,
turneu
/actualitate/romanul-care-a-spart-recordul-la-poker-cat-a-castigat-la-monte-carlo-15295672
15295672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.