Românii din Franţa, mai aproape de casă

Postat la 20 octombrie 2012 67 afişări

Cei peste 200.000 de români din Franţa au de acum acces la programele Pro TV Internaţional, postul fiind inclus în oferta celui mai mare operator IPTV din Europa - compania Free - care are acoperire naţională pe teritoriul francez.

Doina Gradea, directorul executiv al Pro TV Internaţional, spune că acesta este unul dintre cele mai importante contracte de distribuţie încheiate în acest an.

Astfel, românii stabiliţi în Franta vor avea acces mai uşor la programele de divertisment şi la serialele cu cea mai mare audienţă din România, dar şi la producţiile create şi realizate special pentru ei, cum ar fi emisiunile "De Suflet" şi "Weekend cu Monica Dascălu", prezentatate de Dana Rogoz, respectiv Monica Dascălu.

În prezent, postul Pro TV Internaţional este accesibil prin operatori locali în ţări precum Austria, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Germania, Israel, Italia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Spania, SUA şi Canada, Suedia, Ungaria şi Franţa. Programele ProTv Internaţional pot fi recepţionate şi direct prin satelit în Europa, prin Astra 1G si Hotbird 6.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Pro TV International,
Franta,
Free,
IPTV
/actualitate/romanii-din-franta-mai-aproape-de-casa-10247253
10247253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.