Românii, campioni la cumpărat haine online: 75% dintre români preferă să cumpere îmbrăcăminte online

Postat la 26 noiembrie 2018 51 afişări

România se află pe primul loc în Europa la procentul cetăţenilor care au cumpărat online haine sau bunuri sportive în 2017 (75%), arată Eurostat.

Românii, campioni la cumpărat haine online: 75% dintre români preferă să cumpere îmbrăcăminte online

Românii sunt urmaţi în clasamentul cumpărătorilor de haine de cei din Marea Britanie (74%), Malta (74%) şi Bulgaria (73%).

 

Procentele de la haine şi articole sportive contrastează puternic cu cele obţinute de cumpărătorii români la alte categorii de cumpărături online – penultimii la călătorii şi vacante, cu 17%, ante-penultimii, cu 23% la bunuri pentru casă, ante-penultimii (15%) la bilete pentru evenimente, locul 24 la achiziţionarea de cărţi şi reviste (16%), ante-penultimii la echipamente electronice (15%) şi penultimii (5%) la poduse alimentare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
cumparare,
romani,
haine,
campioni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.