Dragnea spune că nu va fi adoptată o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie

Postat la 26 noiembrie 2018 89 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că este „absolut convins că nu se va adopta o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie”. O poziţie similară a avut şi premierul Viorica Dăncilă.

Dragnea spune că nu va fi adoptată o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie

”Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanţă de amnistiţie, nici cu doamna Dăncilă şi sunt absolut convins că nu se va adopta o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie”, a spus Liviu Dragnea.

 

O poziţie similară a avut şi premierul Viorica Dăncilă.

 

”Nu s-a vorbit despre acest lucru. De ce îmi cereţi să discut despre un subiect despre care nu am discutat cu o anumită persoană? Nu am avut pe ordinea de zi a BPN. În momentul în care iei o decizie trebuie să ai toate elementele pentru a lua o decizie pozitivă sau negativă”, a declarat Dăncilă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
psd,
toader,
bpn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.