"Romanii au talent". Cum s-a nascut vedeta nationala Narcis Iustin Ianau

Postat la 21 februarie 2011 46 afişări

Lui Narcis Iustin Ianau, in varsta de 15 ani, senzationala voce de contrabariton i-a adus in copilarie numai necazuri. "Canti precum o fata", ii spuneau ceilalti baiatului care, din acest motiv, cu greu isi gasea prieteni.

Cand adolescentul slabut, timid si ochelarist a ajuns pe scena de la "Romanii au talent", juratul Mihai Petre a crezut ca a venit acolo sa vorbeasca despre teoreme, necum sa cante cu o voce uluitoare. "A fost socant de-a dreptul! Cand apare pe scena un baiat slabut, timid, cu ochelari, nu te astepti sa urmeze un moment de asemenea intensitate. In primul rand, nu ma asteptam sa cante, ci mai degraba sa incerce sa demonstreze o teorema la matematica. Povestea lui Iustin este emblematica pentru acest show: un om al contrastelor, extrem de surprinzator", a declarat Mihai Petre pentru Gandul. De-a lungul vietii lui, putini au crezut in Narcis Iustin Ianau si nici chiar parintii sai nu au fost de acord, la inceput, ca el sa cante cu vocea aceasta de fata.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-talent-cum-s-a-nascut-vedeta-nationala-narcis-iustin-ianau-7999131
7999131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.