Romanii au talent. Cum a votat publicul. La ce distanta a pierdut Narcis Iustin Ianau in fata lui Adrian Tutu

Postat la 26 aprilie 2011 47 afişări

Primii doi clasati, Adrian Tutu si Narcis Iustin Ianau, au adunat impreuna, luni seara, peste 53% din sms-urile si apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Romanii au talent".

Primul clasat a fost insa Adrian, orfanul care canta rap, cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procente distanta, cu 24,40% din voturi. Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votantii show-ului. Acrobatii de la Trupa Ballance, ocupantii locului al patrulea, si-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmati de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi. Barmanul Valentin Luca s-a clasat pe pozitia a sasea, cu 3,53% din voturi, dupa el venind Rebeca Neacsu, cu 2,50% din preferintele romanilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-talent-cum-a-votat-publicul-la-ce-distanta-a-pierdut-narcis-iustin-ianau-in-fata-lui-adrian-tutu-8193104
8193104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.