Românii au cumpărat flori de 0,5 mil. euro de pe FlorideLux.ro în 2012

Autor: Anca Barbulescu Postat la 05 februarie 2013 33 afişări

Grupul FlorideLux.ro, care deţine magazinele online floridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro, cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, a raportat venituri de 0,5 milioane de euro în 2012 şi aşteaptă un avans până la 0,6 milioane de euro anul acesta.

"În ciuda faptului că, la începutul anului trecut, mizam pe afaceri de 450.000 de euro şi chiar dacă mediul economic nu a fost tocmai favorabil business-ului nostru, am reuşit să ajungem la o cifră de afaceri de 0,5 milioane de euro în 2012. Practic, am avut un avans de 11%, pe o piaţă în scădere cu 20%", a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Investiţiile realizate anul trecut în deschiderea unui nou punct de lucru, dar şi în sistemul de management, care permite administrarea şi conducerea într-un mod mai uşor a întregii afaceri, prin unificarea tuturor brandurilor din grup, a avut o semnificaţie deosebită în obţinerea acestor rezultate financiare. Astfel, după prima lună de la implementarea acestui sistem, grupul FlorideLux.ro a redus costurile de administrare şi management cu până la 5%.

Totodată, relansările magazinelor online FlorideLux.ro, CosurideLux.ro, precum şi a întregii reţele de site-uri dedicate Crăciunului, a contribuit la înregistrarea unei cifre de afaceri în creştere în 2012.

"Anul trecut am relansat FlorideLux.ro, oferind utilizatorilor de smartphone o variantă responsive (adaptată echipamentului mobil după care este accesat site-ul) mult îmbunătăţită. De asemenea, am reorientat puternic magazinul online CosurideLux.ro către zona de B2B, ceea ce ne-a permis să ne atingem targetul de 80.000 de euro, propus la lansarea acestuia, şi am relansat site-urile www.brazidecraciun.ro, www.brazi.ro, www.braziinghiveci.ro, www.braziartificiali.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, în vederea poziţionării ca lider pe fiecare segment al decoraţiunilor şi produselor dedicate Crăciunului", a arătat Marius Dosinescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Românii,
flori,
FlorideLux.ro
/actualitate/romanii-au-cumparat-flori-de-0-5-mil-euro-de-pe-floridelux-ro-in-2012-10543793
10543793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.