România, printre cele mai ieftine ţări din Europa după costul închirierii un birou complet echipat

Postat la 30 aprilie 2014 39 afişări

România este una din cele mai ieftine ţări din Europa la închirierea de spaţii de birouri instant, complet mobiliate şi echipate, cu servicii la dispoziţie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/lună.

România, printre cele mai ieftine ţări din Europa după costul închirierii un birou complet echipat

 Birourile instant, cu toate serviciile incluse, sunt o soluţie din ce în ce mai folosită de către tinerii antreprenori din IT&C, dar şi de către consultanţi în afaceri sau alte profesii imobiliare, care nu vor ducă grija întreţinerii unui birou permanent, ci doar să se folosească de unul complet echipat, într-un cost bine ţinut sub control, se arată într-un comunicat al firmei Flash Office Solutions, activă pe piaţa serviciilor instant offices din Bucureşti.

Antreprenorii care închiriază astfel de spaţii beneficiază în tariful final de toate facilităţile - mobilier, recepţie, sală de întâlnire, fax, telefon, curăţenie zilnică, pază, acces la bucătărie, conexiune performantă la Internet, sistem de video-conferinţe, imprimantă profesională, dar şi parcare pentru biciclete şi zonă de lounge.

Printre primii clienţi ai Flash Office Solutions se numără firme din domeniul IT&C şi HR, domenii care au nevoie de cea mai dezvoltată infrastructură de lucru şi cele mai bune dotări pentru activitatea de zi cu zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cost,
europa,
ieftin,
inchiriere,
romania,
birou,
servicii
/actualitate/romania-printre-cele-mai-ieftine-tari-din-europa-dupa-costul-inchirierii-un-birou-complet-echipat-12554423
12554423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.