Daciana Sârbu: Aş vrea totuşi să vedem TVA redusă la produsele bio începând cu 1 ianuarie 2015

Postat la 29 aprilie 2014 40 afişări

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat, marţi, la o dezbatere pe tema TVA verde, că ar vrea totuşi să vadă că produsele bio vor beneficia de TVA redusă începând cu 1 ianuarie 2015, ea precizând că această măsură va fi implementată, potrivit declaraţiilor premierului Victor Ponta.

Daciana Sârbu: Aş vrea totuşi să vedem TVA redusă la produsele bio începând cu 1 ianuarie 2015

 "Până una alta, la anul aş vrea totuşi să vedem acel TVA redus la produsele bio începând cu 1 ianuarie. E şi ăsta un pas important şi pentru consumatori şi pentru producători şi o gură de oxigen într-un moment în care, repet, lucrurile merg bine, în care e nevoie de susţinere şi pentru noi toţi ar fi minunat să avem această măsură pusă în aplicare, aşa cum s-a întâmplat şi cu TVA la pâine şi înţeleg că se va întâmpla şi cu cel la legume şi fructe, nu ştiu, ministerul trebuie să ne spună mai mult şi ministerul Finanţelor, pentru că de acolo practic porneşte", a precizat Daciana Sârbu.

Ea a arătat că este convinsă că în noul mandat se va mai discuta şi în Parlamentul European şi la Comisia Europeană despre TVA verde şi a precizat că social-democraţii vom fi susţinătorii acestui proiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daciana-sarbu-as-vrea-totusi-sa-vedem-tva-redusa-la-produsele-bio-incepand-cu-1-ianuarie-2015-12550226
12550226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.