România - Belarus, scor 2-2. Nu mai avem şanse de calificare la Euro 2012

Postat la 07 octombrie 2011 19 afişări

(ACTUALIZAT) Meciul România - Belarus, din grupa D a preliminariilor Campionatului European de Fotbal din 2012, desfăşurat în această seară pe Arena Naţională din Bucureşti, s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Golurile au fost marcate de Mutu (min. 19; min. 51 din penalti), Kornilenko (min. 45), Dragun (min. 82).

În aceeaşi grupă de calificări, partida Bosnia - Luxemburg, desfăşurată la Zenica simultan cu meciul de la Bucureşti, s-a încheiat cu scorul la 5-0, iar meciul Franţa - Albania de la Paris cu scorul de 3-0.

Ca urmare, România pierde şansele de a-şi juca la baraj calificarea pentru Euro 2012. Pentru ca România să ajungă pe locul al doilea în grupă şi să aibă dreptul la un meci de baraj, ar fi fost nevoie ca Bosnia (a doua clasată în grupă) să nu câştige în meciul cu Luxemburg, iar Franţa (prima clasată) să piardă meciul cu Albania.

Ultimele două meciuri din grupa D de calificare vor avea loc la 11 octombrie: Albania - România şi Franţa - Bosnia.

Echipele în meciul România - Belarus:

România: Pantilimon - Măţel, Moţi, Tamaş, Raţ - Lazăr (Cociş min. 69), Bourceanu, Sânmărtean (Cristea min. 28) - Torje, Marica (Stancu min. 80), Mutu. Antrenor: Victor Piţurcă.

Belarus: Jevnov - Kulci, Omelianciuk, Kornilenko, Dragun - Kriveţ (Rudik min. 59), Nehaicik, Kisliak, Verhovţov - Bordacev (Veretilo min. 90), Filipenko (Plaskonnîi min. 18). Antrenor: Bernd Stange.

Arbitru: Alan Kelly.

Cartonaşe galbene: Kornilenko, Raţ, Verhovţov, Moţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
fotbal,
Euro 2012,
Belarus,
Mutu,
calificare,
Bosnia,
Franta
/actualitate/romania-belarus-scor-2-2-nu-mai-avem-sanse-de-calificare-la-euro-2012-8846729
8846729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.