România a înregistrat cea mai mare creştere în rândul destinaţiilor de vacanţă alese de britanici

Postat la 21 martie 2019 37 afişări

România a înregistrat cea mai mare creştere în rândul destinaţiilor de vacanţă alese de turiştii britanici în perioada 2007 şi 2017, potrivit datelor oferite în raportul pe 2018 al Organizaţiei Mondiale de Turism, informează evening.co.uk.

România a înregistrat cea mai mare creştere în rândul destinaţiilor de vacanţă alese de britanici

O analiză făcută de compania de turism On The Go Tours, care citează informaţii din raportul Organizaţiei Mondiale de Turism din 2018, arată că România a înregistrat cele mai mari creşteri în rândul destinaţiilor de vacanţă alese de turiştii britanici. Potrivit datelor citate de aceasta, numărul turiştilor britanici care au vizitat România în perioada 2007 şi 2017 a crescut cu 638%.

A doua ţară care a reuşit să capteze atenţia mai multor turişti din Marea Britanie a fost Lituania, care a înregistrat o creştere de 147%. Mexicul se află pe locul al treilea, cu o creştere de 145%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
marea britanie,
inregistrare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.