Romania a castigat 27 de medalii si premii speciale la Salonul de Inovatii de la Moscova

Postat la 12 septembrie 2010 40 afişări

Romania a castigat 27 de medalii si premii speciale la cea de-a X-a editie a Salonului International de Inovatii si Investitii de la Moscova pentru cele 20 de inventii cu care Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) a fost prezenta la eveniment.

"Inventatorii romani au reconfirmat ca sunt capabili de rezultate spectaculoase. Mi se pare exceptional ca am reusit cu doar 20 de inventii sa castigam 27 de medalii si premii speciale. Romania demonstreaza inca o data, la un salon international de prestigiu, asa cum este cel de la Moscova, ca este o tara a premiantilor. Ne dorim ca rezultatele cercetarii sa ajunga mai repede in economie si pentru aceasta, corelat cu planul de inovare al Europei, lucram la planul de inovare al Romaniei, aceasta fiind in responsabilitatea ANCS", arata prof. univ. dr. ing Adrian Curaj, presedintele ANCS, intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inovatii,
Moscova,
Romania,
premii,
medalii
/actualitate/romania-a-castigat-27-de-medalii-si-premii-speciale-la-salonul-de-inovatii-de-la-moscova-7203375
7203375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.