Român, agresat de fostul său şef de la un hotel din Anglia

Postat la 05 iunie 2013 78 afişări

Un angajator de la un hotel de trei stele din Northampton, în regiunea East Midlands (Anglia), a fost condamnat la şapte luni de închisoare, cu suspendare, pentru agresarea unui fost angajat român care i-a solicitat plata unor drepturi restante.

Român, agresat de fostul său şef de la un hotel din Anglia

 Potrivit Daily Express, o scenă de aproximativ 50 de secunde în care Robert Hardman, în vârstă de 54 de ani, îl atacă pe fostul său angajat român, Sorin Paraschiv, după care îl împinge în holul Plough Hotel şi îi face vânt afară a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Hardman s-a înfuriat din cauză că fostul ospătar s-a întors să ceară plata sumei de 800 de lire sterline (aproximativ 937 de euro) reprezentând drepturi salariale restante, potrivit publicaţiei. El a recunoscut acuzaţiile de vătămare corporală şi a fost condamnat de Curtea Coroanei din Northampton la o pedeapsă de şapte luni de închisoare cu suspendare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/roman-agresat-de-fostul-sau-sef-de-la-un-hotel-din-anglia-10928745
10928745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.