Roland Garros 2019: Organizatorii turneului au anunţat programul primei zile

Autor: Departament Sport Postat la 25 mai 2019 90 afişări

Organizatorii turneului Roland Garros 2019 au anunţat programul primei zile – 26 mai. Reprezentanţii României sunt scutiţi de emoţii în ziua de debut a întrecerilor.

În schimb, vor intra încă din prima zi câteva nume mari, în frunte cu Roger Federer, Stefanos Tsisipas, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Angelique Kerber şi Elina Svitolina.

Duminică, la Roland Garros, se va juca pe opt arene, iar cel mai aşteptat meci este cel în care va evolua Roger Federer, cu italianul Lorenzo Sonego. Elveţianul revine la Paris pentru turneul de Grand Slam după o pauză de 4 ani. Federer va putea fi urmărit pe „Philippe Chatrier”, fiind al treilea joc al zilei pe arena centrală. Deschiderea îi aparţine germancei Angelique Kerber, cap de serie nr. 5, ca o va întâlni pe Anastasia Potapova.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROLAND GARROS,
PROGRAM,
TENIS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.