Roger Federer a fost eliminat de Juan-Martin Del Potro, în sferturi la US Open

Postat la 07 septembrie 2017 217 afişări

Jucătorul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 3 şi locul 3 ATP, a fost eliminat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, după ce a fost învins, scor 5-7, 6-3, 6-7 (8), 4-6, de argentinianul Juan-Martin Del Potro, favoritul 24 şi locul 28 ATP.

Roger Federer a fost eliminat de Juan-Martin Del Potro, în sferturi la US Open

Del Potro îl va întâlni în semifinale pe spaniolul Rafael Nadal, principalul favorit al competiţiei şi locul 1 ATP, care s-a impus, scor 6-1, 6-2, 6-2, în faţa rusului Andrei Rublev, locul 53 ATP.

De altfel, Federer şi Nadal nu s-au întâlnit niciodată la US Open şi nu o vor face nici în acest an. În urma eliminării lui Federer, spaniolul îşi va păstra poziţia de lider mondial şi la finalul celui de-al patrulea Grand Slam al anului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.