Rio 2016: Marian Drăgulescu a ratat dramatic medalia de bronz la sărituri. A avut aceeaşi medie a săriturilor cu cea a ocupantului locului 3, Kenzo Shirai

Postat la 16 august 2016 47 afişări

Gimnastul român Marian Drăgulescu a încheiat finala de la sărituri pe locul al patrulea, luni, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Drăgulescu a pierdut la departajare medalia de bronz, în condiţiile în care a avut acelaşi punctaj ca sportivul clasat pe trei, dar o execuţie mai slabă.

Rio 2016: Marian Drăgulescu a ratat dramatic medalia de bronz la sărituri. A avut aceeaşi medie a săriturilor cu cea a ocupantului locului 3, Kenzo Shirai

 La prima săritură, cu o dificultate de 6, Drăgulescu a fost punctat cu 15.266. În cazul celei de-a doua sărituri, cu o plecare din 6.2, sportivul român a obţinut nota 15.633.

Deşi media notelor a fost identică cu cea a lui Kenzo Shirai, 15.499, japonezul a avut o execuţie mai bună şi a cucerit medalia de bronz (9.466 la a doua săritură, faţă de 9.433 Drăgulescu). Totodată, Shirai a avut o săritură cu o dificultate mai mare, 6.4.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sarituri,
bronz,
marian dragulescu,
medalie,
ratare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.