Ridicarea masinilor, o afacere de 4,5 milioane de euro

Postat la 22 martie 2010 47 afişări

Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Oradea, Craiova - vezi aici locurile pe care trebuie sa le eviti ca sa nu platesti milioane catre "recuperatori".

In biserica de pe Calea Dorobanti, slujba s-a terminat de aproape un sfert de ora. Inauntru au ramas doar cateva pensionare care, pe rand, se "marturisesc" soptit preotului. Alte doua-trei persoane isi mai fac de lucru pe la icoane cand usa se deschide larg si un glas de barbat urla: "Parinte, mi-a disparut masina chiar din fata bisericii, in timpul slujbei. Si azi am dat si acatist doar!" Preotul se ridica incet de pe scaun, lasa pensionara nemarturisita si se indreapta agale spre soferul pagubit: "Stati linistit, asa fac ei mereu aici in zona. Mergeti la domnul de la lumanari, ca stie dansul unde duc astia masinile". Omul ramane perplex cateva secunde, dupa care iese fuga din biserica spre omul de la lumanari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
ridicari,
parcare,
masini,
recuperatori,
harta
/actualitate/ridicarea-masinilor-o-afacere-de-4-5-milioane-de-euro-5765477
5765477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.