Rezultatul campaniei Bancpost pentru creditul "Nume Prenume": 50.000 de clienţi

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 27 octombrie 2012 338 afişări

De la finele lui aprilie, când a fost lansat creditul "Nume Prenume", Bancpost a atras 50.000 de clienţi care au solicitat acest credit, informează banca.

Creditul "Nume Prenume" a fost conceput ca un produs adaptat segmentului de clientelă cu un istoric de plată bun, într-o piaţă în care circa 5 milioane de români au un istoric de plată bun, conform unei analize interne făcute de Bancpost pe baza datelor de la Biroul de Credit. De asemenea, creditul "Nume Prenume" a fost dezvoltat ca răspuns la atitudinea mult mai prudentă a populaţiei faţă de administrarea finanţelor proprii manifestată în ultimii ani.

"Accesul facil la credite de consum pentru clienţii cu un istoric de plată bun este o prioritate a acestei perioade. Cei care au venit la Bancpost pentru acest credit de consum au ales să beneficieze de câteva propuneri clare: pre-analiză gratuită cu răspuns în 15 minute fără niciun fel de obligaţii şi o dobândă personalizată, Bancpost acordând cele mai bune dobânzi ale sale pentru cei cu un comportament de plată bun, atat pentru creditele noi, cat si pentru refinanţarea celor existente", susţine George Georgakopoulos, vicepreşedinte executiv Bancpost.

Creditul "Nume Prenume" are ca parametri o sumă cuprinsă între 500 şi 10.000 de euro (1.500 - 40.000 lei), o perioadă între 1 an şi 5 ani şi o ofertă de preţ personalizată conform profilului financiar al clientului. Dobânda variază, în funcţie de profilul şi istoricul de creditare ale clientului, între 9.5% şi 13.9% pentru lei (ROBOR la 3 luni + marja fixă) şi între 9% şi 12% pentru euro (EURIBOR la 3 luni + marja fixă). De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobânda variabilă este de 10,9%, comisionul de administrare lunar 0,41%, rata lunară este de 387 lei, iar suma totală de rambursat este de 21.566 lei (DAE 17%).

Modulul de pre-aprobare în maximum 15 minute oferă clientului informaţiile necesare despre eligibilitate şi suma maximă pe care o poate obţine. Clienţii care caută soluţii pentru eliminarea presiunii financiare lunare datorate creditelor accesate anterior pot utiliza creditul "Nume Prenume" pentru refinanţare cu o dobândă personalizată şi cu un termen de rambursare extins. În plus, toţi clienţii care accesează creditul anul acesta beneficiază de o reducere de 500 de lei, prin anularea comisionului de analiză.

Bancpost, deţinută de grupul elen Eurobank EFG, este a zecea bancă din sistem după valoarea activelor la sfârşitul anului trecut, respectiv 12,2 miliarde lei, ceea ce înseamnă o cotă de piaţă de 3,47%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rezultatul-campaniei-bancpost-pentru-creditul-nume-prenume-50-000-de-clienti-10260472
10260472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.