Reynaers Aluminium şi-a mutat birourile şi vrea să deschidă un nou showroom

Autor: Ioana Matei Postat la 31 august 2017 186 afişări

Compania axată pe realizarea de produse din aluminiu Reynaers Aluminium a relocat activitatea companiei într-un singur spaţiu şi planifică deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Reynaers Aluminium şi-a mutat birourile şi vrea să deschidă un nou showroom

Reynaers Aluminium este o companie cu origini belgiene specializată în dezvoltarea soluţiilor de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Compania a intrat pe piaţa locală în 2006, la iniţiativa lui Daniel Popa, country manager al Reynaers Aluminium, potrivit unui interviu anterior acordat de Popa. Anul trecut, Reynaers Aluminium a avut o cifră de afaceri de şase milioane de euro.

Suprafaţa totală a centrului logistic Reynaers România este de aproximativ 2000 de metri pătraţi şi, începând cu luna august 2017, găzduieşte showroom-ul de prezentare a celor mai noi soluţii de aluminiu şi accesorii în secţiuni 3D, birourile administrative ale companiei, centrul de training şi testare Reynaers dar şi zona de depozit.

Centrul logistic Reynaers România este situat în zona de sud a Bucureştiului şi a fost lansat la finalul anului 2015 după o investiţie de aproximativ 1 milion de euro. Aici, clienţi existenţi şi potenţiali ai companiei - investitori direcţi sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecţi şi firme de tâmplărie pot avea în permanenţă acces la cele mai inovatoare sisteme de pe piaţa tâmplăriei termoizolante.

Pentru 2018, compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, dar şi extinderea la nivel naţional, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, precum Cluj, Timişoara, Sibiu şi Iaşi. Noul showroom va beneficia de un design inovator, interactiv, conceput pentru a introduce clienţii în cele mai noi tendinţe din domeniul construcţiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
showroom,
deschidere,
birouri,
mutare,
companie,
aluminiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.