Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau

Postat la 17 februarie 2021 1012 afişări

Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp va introduce o nouă funcţie, care permite citirea mesajelor mai târziu.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidenţialităţii şi noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar şi celor mai distraţi să nu rateze niciun mesaj.

Funcţia, care, după toate probabilităţile, va fi numită „Citeşte mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite mai târziu.

Aplicaţia va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele de citit. Aplicaţia ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversaţiile sunt foarte active. Această funcţie ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Conform WABetaInfo, funcţia nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând. Pentru a putea fi folosită, trebuie selectat chatul dorit şi apăsat până se deschide meniul dedicat. În acest moment, putem alege opţiunea „Citiţi mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functie,
utilizatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.