REVOLTĂTOR e puţin spus! Incredibil: ce s-a ales de statuia cu care se mândreau toţi românii

Postat la 24 iulie 2017 320 afişări

Autorităţile din Reşiţa privesc cu o nonşalanţă revoltătoare cum un monument important al oraşului se degradează în fiecare zi.

REVOLTĂTOR e puţin spus! Incredibil: ce s-a ales de statuia cu care se mândreau toţi românii

Ridicată în urmă cu şapte ani lângă stadionul din localitate, în dreptul intrării la vestiare, statuia lui Mircea Chivu (1954-1998), jucător reprezentativ al echipei - tatăl fostului căpitan al naţionalei Cristi Chivu (37 de ani) -, arată jalnic. Plăcile din marmură de la baza monumentului s-au dezlipit, iar praful de un deget de pe sculptură dezvăluie dezinteresul oamenilor de sport din Valea Domanului. În 2010, la dezvelirea bustului din marmură, Cristi Chivu a fost prezent alături de mama sa, Mariana, lângă preşedintele din acea perioadă a CSM-ului, Cristi Bobar. Fostul fundaş de la CSM şi Universitatea Craiova sosise în 2010, la Reşiţa, împreună cu mama sa şi cu soţia sa, Adelina, imediat după ce câştigase trofeul Ligii Campionilor cu Inter Milano.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
romani,
monument,
resita,
autoritati,
chivu,
important,
csm,
mama

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.