Revine Mihai Tudose în Guvern? Ciolacu: Îl vreau cât mai repede

Autor: Laura Buciu Postat la 27 ianuarie 2023 92 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus, vineri, la Brăila, că îşi doreşte ca Mihai Tudose să revină în Guvernul României „cât se poate de repede” şi, anticipând o întrebare din sală privind funcţia pe care ar urma să o aibă fostul premier, Ciolacu a răspuns: „În orice funcţie, dar nu la Energie”.

Revine Mihai Tudose în Guvern? Ciolacu: Îl vreau cât mai repede

Marcel Ciolacu l-a lăudat, vineri, la Brăila pe fostul premier Mihai Tudose, spunând că este „un om care vrea să schimbe lucrurile, câteodată într-o viteză mai accelerată decât îşi permite lumea”, dar şi că este „un om dificil”.

Ciolacu a spus că vrea să închidă subiectele apărute privind funcţiile pe care ar urma să le aibă Marian Neacşu sau Mihai Tudose şi precizat că pe fostul premier şi-l doreşte în Guvern „cât de poate de repede”.

„Nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Mihai Tudose la Energie, ca să închidem aceste breaking-news-uri false. Dar, da, pe Mihai Tudose îl vreau în Guvernul României cât se poate de repede. Mihai Tudose are experienţa necesară de a face faţă în Guvernul României în orice funcţie. Fiindcă am fost ferm convins de întrebarea presei, am specificat: în orice funcţie, dar nu la Energie”, a spus Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până în 16 ianuarie 2018, când a demisionat

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
ciolacu,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.