Retrasib, parte a unui consorţiu care va moderniza o staţie a Transelectrica pentru 21,2 mil. euro

Postat la 04 decembrie 2012 32 afişări

Producătorul de transformatoare electrice de mare putere Retrasib Sibiu (RTRA) împreună cu firme din grupul Alstom şi firma Electromontaj au semnat recent un contract în valoare de 21,2 mil. euro cu Transelectrica Bucureşti (TEL) în vederea retehnologizării unei staţii din Tulcea, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Transelectrica pe bursa de la Bucureşti.

Lucrările se vor întinde pe o perioadă de circa 30 de luni. Transelectrica este principalul client al Retrasib Sibiu, companie controlată de oamenii de afaceri Octavian şi Călin Buzoianu din Cluj. Afacerile producătorului de transformatoare, recent listat pe bursa de la Bucureşti, au scăzut în primele nouă luni ale anului cu 16,6%, la circa 22,6 mil. lei şi a trecut pe pierdere, cu un rezultat negativ de peste un milion de lei.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/retrasib-parte-a-unui-consortiu-care-va-moderniza-o-statie-a-transelectrica-pentru-21-2-mil-euro-10366026
10366026
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.