Reteta Coca-Cola, secreta inca din 1886, a fost descoperita

Postat la 15 februarie 2011 20 afişări

Site-ul american thisamericanlife.org sustine ca a descoperit reteta secreta a Coca Cola, creata in anul 1886 de farmacistul John Pemberton, scrie The Telegraph.

Site-ul american pretinde ca in editia din 8 februarie 1979 a ziarului Atlanta Journal-Constitution a fost publicata o fotografie a unei persoane care tinea in mana o carte deschisa la pagina in care se aflau enumerate ingredientele bauturii, asa cum au fost ele create de Pemberton.

Reteta contine gramajele exacte ale substantelor necesare pentru alcatuirea ingredientului secret Merchandise 7X care ofera bauturii savoarea bine-cunoscuta. Totusi, Merchandise 7X reprezinta doar 1% din totalul ingredientelor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reteta,
Coca-Cola,
John Pemberton
/actualitate/reteta-coca-cola-secreta-inca-din-1886-a-fost-descoperita-7986915
7986915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.