Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează serviciul Self-Check-In pentru pacienţi

Autor: Andra Stroe Postat la 07 mai 2019 161 afişări

În vederea înlesnirii circuitului medical al pacienţilor, reţeaua de sănătate Regina Maria a lansat serviciul Self-Check-in, disponibil atât în aplicaţia online a companiei, cât şi fizic, în 11 locaţii din Bucureşti şi din ţară, prin intermediul unor terminale interactive.

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează serviciul Self-Check-In pentru pacienţi

Prin accesarea serviciului de Self-Check-in, pacienţii scurtează timpii de aşteptare şi se pot înregistra singuri în sistem, atunci când ajung în clinică pentru consultaţie. Auto-înregistrarea durează 15 secunde şi se poate face prin trei metode: direct în aplicaţia de mobil a companiei, prin scanarea unui cod QR sau prin folosirea codului primit prin SMS, cu maxim 30 de minute înaintea programării. Opţiunea vine în completarea posibilităţii de înregistrare la recepţia clinicilor, contribuind astfel la fluidizarea traficului în locaţii – însă reprezentanţii reţelei de sănătate au avut în vedere, prin acest proiect, extinderea beneficiilor şi asupra asigurării acurateţei datelor personale înregistrate, în condiţii de confidenţialitate şi siguranţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serviciu,
lansare,
regina maria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.