Reţea de trafic de arme către Siria care ar implica şi România, descoperită în Suedia

Postat la 31 octombrie 2013 62 afişări

Un fost imam al uneia dintre cele mai mari moschei din Suedia a trimis ilegal în Siria, în ultimele 18 luni, o cantitate importantă de armament, cumpărat în principal din Libia, dar şi din ţări europene ca Bosnia şi România, dezvăluie joi postul public de radio suedez.

Reţea de trafic de arme către Siria care ar implica şi România, descoperită în Suedia

 Potrivit unor surse citate de post, acest cetăţean suedez este una dintre cele mai importante persoane implicate în aprovizionarea cu armament a rebelilor sirieni, în contextul în care aceştia se confruntă încă de la începutul războiului civil, în urmă cu peste doi ani, cu problema accesului la arme, pentru a se putea apăra împotriva armatei bine echipate a preşedintelui Bashar al-Assad.

Timp de mai mulţi ani, suedezul a fost imam într-una dintre principalele moschei suedeze, însă în ultimele 18 luni a ajutat opoziţia siriană şi a făcut trafic de arme, afirmă surse atât surdeze cât şi străine citate de post.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/retea-de-trafic-de-arme-catre-siria-care-ar-implica-si-romania-descoperita-in-suedia-11598974
11598974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.