Retailerul Lidl angajează oameni în magazinele din Marea Britanie pentru a putea face faţă cererii crescute

Autor: Alex Ciutacu Postat la 20 martie 2020 80 afişări

Retailerul Lidl angajează oameni în magazinele din Marea Britanie pentru a putea face faţă cererii crescute

Retailerul Lidl caută câteva sute de oameni pentru a-i angaja temporar în cadrul magazinelor din Marea Britanie, întrucât nemţii încearcă să facă faţă creşterii abrupte a cererii de bunuri, pe fondul crizei COVID-19, potrivit FT.

„Colegii noştri din magazine fac o treabă foarte bună în a ţine rafturile pline şi în servirea comunităţilor în această perioadă dificilă”, a spus Christian Hartnagel, CEO-ul Lidl în Marea Britanie.  

Lanţul german de magazine vrea să mai angajeze până la 2.500 de persoane în 800 de locaţii – pentru unele poziţii contractele sunt pe perioadă determinată, de doar patru săptămâni, a anunţat Lidl.

„Trebuie să ne extindem temporar echipele pentru a putea să ne susţinem colegii şi să ne ajutăm clienţii, în timp ce furnizăm muncă pentru cei care au fost afectaţi temporar de situaţia actuală”, au transmis reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
magazine,
angajari,
marea britanie,
cerere,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.