Retailerul german de fashion Marc O’Polo deschide primul magazin mono-brand din România în Bucureşti Mall

Autor: Andra Stroe Postat la 13 septembrie 2019 72 afişări

Retailerul german de fashion Marc O’Polo deschide primul magazin mono-brand din România în Bucureşti Mall

Brandul de fashion Marc O’Polo, prezent în peste 2.000 de magazine din 39 de ţări, deschide primul magazin mono-brand din România în cadrul centrului comercial Bucureşti Mall din Capitală, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Marc O’Polo este un brand cunoscut în România, fiind comercializat în cadrul magazinelor Peek & Cloppenburg, iar intrarea directă printr-un magazin mono-brand reprezintă un vot de încredere pentru piaţa locală de retail. În mai 2019, compania deţinea 102 magazine proprii, alte 226 de unităţi mono-brand fiind operate în franciză. În plus, brandul şi-a câştigat notorietate şi prin intermediul partenerilor care operează magazine de tipul shop-in-store (782 unităţi) şi multi-brand (1.004 unităţi).

Pentru primul magazin din România, brandul fondat în urmă cu peste 50 de ani în Stockholm a ales un spaţiu cu o suprafaţă de 152 de metri pătraţi la parterul Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România, deschis în urmă cu 20 de ani.

Având sediul central în Munchen, Germania, Marc O’Polo are circa 1.800 de angajaţi şi a realizat în anul financiar ce s-a încheiat la 31 mai 2019 o cifră de afaceri de 472 de milioane de euro. Brandul este prezent atât pe pieţele vestice, cât şi în Europa Centrală şi de Est şi în China.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
romania,
magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.