Retailerul Elefant.ro speră să ajungă la 100 mil. euro în doi ani

Postat la 22 martie 2017 169 afişări

Retailerul online Elefant.ro ar putea vinde opera­ţiunile după ce ajunge la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro, prag pe care compania estimează că îl va depăşi în 2019.

Retailerul Elefant.ro speră să ajungă la 100 mil. euro în doi ani

„Există un orizont de exit de 3-5 ani. Cred că după 2019, când vom depăşi pragul de 100 mil. euro, vom putea vinde. Ve­dem o oportunitate extraor­di­nară în ceea ce în­seam­­nă piaţa online din România. Ecom­merce-ul nu a ajuns încă la matu­ritate, este abia începutul. Cei mai mulţi clienţi îşi cumpără încă produsele din offline“, a declarat Dan Vidraşcu, CEO Elefant.ro.

 

Elefant.ro se îndreaptă anul acesta spre o cifră de afa­ceri de 45 mil. euro, după ce anul trecut a crescut businessul cu 70%, la aproximativ 27 de milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.