Retailerii din România fac front comun şi transmit un mesaj pentru toţi clienţii

Autor: Ioana Matei Postat la 15 martie 2020 7999 afişări

Retailerii din România fac front comun şi transmit un mesaj pentru toţi clienţii

AMRCR, Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România, transmite o scrisoare către clienţii tuturor magazinelor pe care le reprezintă. O redăm integral mai jos:

„Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie. 

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajaţii, clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autorităţile, furnizorii şi partenerii noştri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. 

Mulţumim tuturor colegilor din magazine şi lanţuri de aprovizionare care lucrează zi şi noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susţinut şi extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depaşi această situaţie.

Dar avem nevoie şi de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiţi cumpătaţi si chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi.

Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie.

Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor. 

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă şi de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face faţă acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toţii în siguranţă şi să vă oferim produsele necesare.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
front,
mesaj,
retaileri,
romania,
produse,
nevoie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.