Retailerii din comerţul american au pierdut 300 de miliarde de dolari în 2018 în urma reducerilor de preţuri

Postat la 12 februarie 2019 19 afişări

Comercianţii cu amănuntul din SUA au pierdut 300 de miliarde de dolari în 2018 în urma reducerilor de preţuri, echivalentul a aproximativ 12% din vânzări, potrivit unui raport al platformei Celect, citat de Market Watch.

Retailerii din comerţul american au pierdut 300 de miliarde de dolari în 2018 în urma reducerilor de preţuri

Platforma de gestionare a inventarului bazată pe cloud Celect a chestionat, cu ajutorul Coresight Research, 200 de executivi majori din retail. Mai mult de jumătate dintre respondenţi (53%) au atribuit vânzările pierdute unor greşeli de inventar. Aceştia au spus că 60% din vânzări sunt realizate la preţ întreg.

 

Dintre retailerii care vând prin intermediul platformelor online, doar 6,3% au spus că au vândut 90% din stoc la preţ intreg, sub media de 15%.

 

“Asta sugerează că complexitatea operaţiunilor omnichannel* face gestionarea inventarului mai provocatoare, în contextul în care comercianţii care vând prin intermediul mai multor canale trebuie să ia în considerare mai multe variabile care pot afecta vânzările”, potrivit raportului Celect.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
miliarde,
preturi,
reduceri,
retaileri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.