Restricţii de trafic pe mai multe şosele din România

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 noiembrie 2020 53 afişări

Mai multe restricţii de trafic sunt în vigoare miercuri pe câteva şosele din România din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră. Reparaţiile se fac pe un drum naţional între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, dar şi pe autostrada Sibiu – Deva.

Restricţii de trafic pe mai multe şosele din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, în funcţie de condiţiile meteorologice, se execută lucrări care afectează traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Sunt afectate mai multe sectoare de drum.

Astfel, între kilometrii 201 – 202, în localitatea Brezoi, se efectuează reparaţii asfaltice, între orele 07:00 - 18:00, circulaţia desfăşurându-se pe un fir, alternativ, dirijată de piloţi de trafic.

Apoi, între kilometrii 192 şi 195, pe raza localităţii Călimăneşti, se execută lucrări de frezare şi aşternere covor asfaltic, între orele 07:00 - 18:00. Circulaţia rutieră este deviată pe Centura Călimăneşti, excepţie fiind localnicii.

De asemenea, între kilometrii 209 şi 213, în extravilanul localităţilor Corbu – Proieni, se curăţă şanţurilor, între orele 08:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, dirijată de piloţi de trafic.

Pe autostrada A1 Sibiu - Deva au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă, circulaţia rutieră fiind restricţionată pe două sectoare. Între kilometrii 250 şi 251, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe sensul Sibiu - Deva, în zona municipiului Sibiu, între orele 08.30 - 17.00.

În plus, între kilometrii 252 şi 251, pe sensul de deplasare Deva - Sibiu, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, între orele 12:00 - 17.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reparaţii,
infotrafic,
trafic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.