Restricţii de circulaţie vineri şi sâmbătă în Capitală. Rutele ocolitoare anunţate

Postat la 08 mai 2019 423 afişări

Banda I de circulaţie din Capitală va fi alocată pe 11 mai exclusiv cicliştilor participanţi la evenimentul ”Cu bicicleta la mare” pe tot parcursul traseului care începe de la un Kaufland Colentina până pe Şoseaua Pantelimon DN3, anunţă brigada rutieră, începând cu orele 7.30 şi până la 9.15.

Restricţii de circulaţie vineri şi sâmbătă în Capitală. Rutele ocolitoare anunţate

Pe data de 11 mai, pe traseului evenimentului ciclist ”Cu bicicleta la mare”, banda I de circulaţie va fi alocată exclusiv participanţilor la eveniment între orele 7.30 - 9.15, transmite Brigada Rutieră.

 

În ziua de 11 mai a.c., se va desfăşura evenimentul ciclist “Cu bicicleta la mare”, după următorul program:

- între orele 07.30 - 08.30, adunarea participanţilor în parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6;

- între orele 08.50 - 09.15, deplasarea participanţilor pe următorul traseu: parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6 – Str. Vladislav Voievod – Şos. Electronicii – Str. Heliade între Vii – Str. Doamna Ghica – Şos. Pantelimon – ieşire Bucureşti/intrare Ilfov prin Sos. Pantelimon DN3.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
capitala,
restrictii,
incepere,
eveniment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.