Restaurantul din Washington D.C care-l sfidează pe Trump

Autor: Florin Casota Postat la 03 ianuarie 2017 936 afişări

Restaurantul din Washington D.C care-l sfidează pe Trump

Mama Ayesha este un restaurant în capitala Statelor Unite care nu este recunoscut neapărat pentru mâncare excelentă sau locaţia luxoasă, ci în principal pentru muralul uriaş de pe unul dintre pereţii restaurantului, în care sunt portretizaţi toţi preşedinţii ţării de la Eisenhower (1953-1961) încoace.

În spatele preşedinţilor este desenată şi Casa Albă sau Memorialul Lincoln, însă pe perete nu va apărea Donald Trump. Motivul oficial? "Nu există bani în buget", însă familia lui - "Mama" Ayesha Abraham a declarat că ea reprezintă "visul american" fiind o femeie musulmană din Palestina care a venit în America şi a reuşit să facă o afacere de succes. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
washington,
refuz,
mama,
presedinti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.