Restaurante la care trebuie să ajungi la 3 dimineaţa ca să prinzi o masă

Postat la 27 septembrie 2017 61 afişări

Sunt restaurante în lume care se roagă de clienţi să le treacă pragul şi sunt localuri unde trebuie să îşi faci rezervare cu câteva luni înainte pentru a găsi un loc liber.

Restaurante la care trebuie să ajungi la 3 dimineaţa ca să prinzi o masă

Franklin Barbecue nu este un restaurant de lux, ci şi-a câştigat prestigiul de locul unde se mănâncă cea mai bună carne la grătar din SUA. Localul din Austin, Texas, a fost descoperit de o publicaţie locală şi de atunci oamenii se strâng la uşă de la 6 dimineaţa, deşi se deschide la 11.00. Indiferent la cât ajung clienţii, vor sta la coadă cel puţin 4 ore pentru a putea mânca friptura preferată. Unii vin cu lăzi frigorifice, alţii încing o partidă de fotbal în parcare ca să le treacă timpul mai repede.

Citiţi mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.