RESPECT! Cătălina Ponor a câştigat aur şi argint la ultimul concurs din carieră, desfăşurat în Mexic. „Si asa am incheiat o cariera de 26 de ani”

Postat la 27 noiembrie 2017 160 afişări

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică, cu 5 medalii la Jocurile Olimpice, tot atâtea la Mondiale şi 13 medalii la Europene, a participat, în Mexic, la ultima competiţie din cariera sa.

RESPECT! Cătălina Ponor a câştigat aur şi argint la ultimul concurs din carieră, desfăşurat în Mexic. „Si asa am incheiat o cariera de 26 de ani”

La concursul de retragere, desfăşurat sâmbătă, la Ciudad de Mexico, Cătălina Ponor a obţinut medaliile de aur la exerciţiile de la bârnă şi sol, aparatele ei favorite, precum şi argint la individual compus, informează stiri.tvr.ro

Competiţia mexicană, demonstrativă, la care a fost prezent şi un alt gimnast român, Vlad Cotuna, s-a transformat, practic, într-o manifestare de simpatie pentru marea gimnastă româncă.

Născută la Constanţa pe 20 august 1987, Cătălina Ponor a început gimnastica la mai puţin de 5 ani, fiind descoperită de antrenorul Matei Stănei.

Pe Facebook Cătălina Ponor a transmis un mesaj: „Si asa am incheiat o cariera de 26 de ani.

Multumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul ca ati fost langa mine timp de 15 ani si ati rămas pana la final fara sa ma dezamăgiţi

Multumesc tuturor celor care ati stat alaturi de mine si pentru toata încurajarea si suportul acordat !

Multumesc Mexic pentru toata iubirea pe care am primit-o azi la concurs 

Maine urmează Gala si partea cea mai frumoasa in care toti ne distram si lumea ne poate vedea si altfel decat in competiţii !

Cele 23 de medalii la marile competiţii, un veritabil record, în condiţiile în care la feminin sunt doar 4 aparate, au încununat talentul ieşit din comun al unei sportive de referinţă, îndelung şlefuit în şcoala românească de gimnastică de tehnicieni precum Octavian Bellu şi Mariana Bitang, dar şi Lucian Sandu, atent secundant al ei în marile ocazii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mexic,
cariera,
catalina ponor,
concurs,
argint

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.