Reprimari sangeroase ale protestelor din Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Vezi ultimele evenimente

Postat la 21 februarie 2011 19 afişări

Un val de contestare sociala si politica fara precedent este reprimat, adeseori sangeros, de regimurile autoritare din Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Iata ultimele evenimente din aceste tari.

LIBIA: Bilantul manifestatiilor nu inceteaza sa creasca, depasind, luni dimineata, 230 de morti potrivit Human Rights Watch, in timp ce Seif Al-Islam, fiul colonelului Muammar Kadhafi, a carui plecare este ceruta de manifestanti, a recunoscut ca tara este in pragul razboiului civil.

Potrivit martorilor oculari din Tripoli, sediul unei televiziuni si al unui post de radio publice au fost atacate. Posturi de politie si "sala poporului", o importanta cladire guvernamentala din centrul capitalei, au fost incendiate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Africa de Nord,
Orientul Mijlociu,
proteste
/actualitate/reprimari-sangeroase-ale-protestelor-din-africa-de-nord-si-orientul-mijlociu-vezi-ultimele-evenimente-8000364
8000364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.