Reprezentanţii Lasselsberger Ceramics România din Cluj-Napoca au decis ca iniile de producţie să îşi continue activitatea la parametri normali

Autor: Andra Stroe Postat la 24 martie 2020 106 afişări

Reprezentanţii Lasselsberger Ceramics România din Cluj-Napoca au decis ca iniile de producţie să îşi continue activitatea la parametri normali

Liniile de producţie ale Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului Cesarom şi unicul producător local de plăci ceramice, continuă la parametri normali, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Conducerea companiei a implementat însă o serie de măsuri stricte de protecţie pentru cei 440 de angajaţi ai fabricii Sanex, din Cluj-Napoca, pentru ca producţia zilnică de peste 25.000 de mp de gresie şi faianţă să se desfăşoare în condiţii normale, spun reprezentanţii businessului.

„Sănătatea angajaţilor noştri este cel mai important lucru în această perioadă dificilă, motiv pentru care am implementat o serie de măsuri interne pentru siguranţa acestora. Printre aceste se numără intensificarea activităţii de igienizare a tuturor spaţiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii şi a microbuzelor care transportă angajaţii. Dezinfectăm la intervale de timp regulate toate spaţiile comune şi am oferit mănuşi de protecţie angajaţilor care intră în contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulaţie”, a declarat Petrişor Grindeanu, director general al Sanex S.A.

Printre măsurile luate de către Lasselsberger Ceramics România se mai numără şi limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor şi curierilor în incinta fabricii, aceştia primind totodată materiale de protecţie şi dezinfectant. În ceea ce priveşte vizitele furnizorilor sau ale clienţilor care vin din zonele cu risc ridicat, acestea sunt complet interzise.

Tot pentru protecţia angajaţilor, anumite activităţi întreprinse de companie au fost mutate în mediul online, respectiv delegaţiile în şi din alte ţări au fost înlocuite cu video-conferinţe sau cu platforme de comunicare online. În cazul persoanelor angajate, care au copii cu vârsta sub 12 ani, aceştia pot solicita acordarea de zile libere, în conformitate cu prevederile recent anunţate de autorităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
normal,
productie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.