REPORTAJ: O profesoară din Oradea, în rol de comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale, la o tabără NASA - FOTO

Postat la 16 iulie 2013 58 afişări

O profesoară de informatică din Oradea a participat, într-un program desfăşurat la Centrul Spaţial NASA din Huntsville, la experimente pe care să le folosească apoi pentru a motiva elevii, ea spunând că vrea să introducă un curs opţional care să includă şi construcţia unei navete spaţiale.

REPORTAJ: O profesoară din Oradea, în rol de comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale, la o tabără NASA - FOTO

 Tabăra din Huntsville (statul Alabama) s-a desfăşurat în perioada 14-27 iunie, la ea participând 210 profesori din 27 de ţări şi din 42 de state americane, iar România a fost reprezentată de Ana-Monica Muscaş, profesoară de informatică la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din Oradea, desemnată după o selecţie strictă.

Astfel, pentru a participa la programul Honeywell Educators@Space Academy, candidaţii trebuie să parcurgă un proces detaliat de selecţie, doar profesorii cu cele mai bune calificări fiind luaţi în calcul. Odată selectaţi, aceştia primesc burse complete, care includ transportul, sesiunile de pregătire, mesele şi cazarea pentru întreaga durată a programului, sponsorizate de Honeywell şi de angajaţii săi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-o-profesoara-din-oradea-in-rol-de-comandant-al-statiei-spatiale-internationale-la-o-tabara-nasa-foto-11125625
11125625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.