REPLICĂ Simona Halep pentru Mihai Tudose. „Nu cred că aş avea nevoie de banii statului ca să-mi cresc copilul”

Postat la 03 decembrie 2017 9569 afişări

Într-un interviu special, acordat Digisport, Simona Halep a vorbit despre mai multe aspecte ale vieţii ei profesionale şi personale. Numărul 1 WTA a vorbit si despre subiectul indemnizaţiilor pentru creşterea copilului.

REPLICĂ Simona Halep pentru Mihai Tudose. „Nu cred că aş avea nevoie de banii statului ca să-mi cresc copilul”

Ea îl asigură pe şeful Guvernului că nu va avea nevoie de banii statului român atunci când va deveni mamă.

„Sincer, pe moment nu mi-a plăcut că am fost inclusă în acest discurs. Nu cred că aş avea nevoie de banii statului ca să-mi cresc copilul. Nici până acum nu am primit ceva pentru sport ca să ajung aici unde am ajuns, iar eu am avut foarte multe greutăţi. Pot să-i spun să stea liniştit, e ok, n-o să iau atâţia bani de la stat.

Eu cred că toată lumea trebuie tratată la fel indiferent de situaţia pe care o ai. O femeie primeşte acel procentaj de la stat pentru că a născut, şi eu sau altele cu o situaţie foarte bună, trebuie să primească la fel,” a declarat Simona Halep, pentru Digisport.

Mihai Tudose declara în urmă cu câteva luni că indemnizaţia trebuie plafonată înainte ca Simona Halep care câştigă milioane de euro să rămână însărcinată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.