Reorganizarea Aeroportului Baneasa pentru zboruri VIP incepe cu studii de 450.000 euro

Postat la 11 aprilie 2011 40 afişări

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) se pregateste de reorganizarea Aeroportului International Aurel Vlaicu (Baneasa) si comanda studii cu privire la directia de dezvoltare a aerogarii, pentru care vrea sa plateasca pana la 450.000 euro, fara TVA.

Contractul va avea o valabilitate de un an si va fi finantat din surse proprii ale CNAB, se arata intr-un anunt al companiei. Astfel, firma castigatoare va realiza un studiu de prefezabilitate si unul de fezabilitate si va intocmi fundamentarea economico-financiara aferenta directiei de dezvoltare a aeroportului. "Avand in vedere cresterea continua a serviciilor financiare si a afacerilor in imediata arie de acoperire, considerand vocatia clara de city airport a AIBB-AV, aceasta infrastructura aeroportuara trebuie sa fie adaptata corespunzator pentru a deservi nisa de piata acoperita de traficul tip business si aviatie generala, atat pentru destinatii interne, europene cat si non-Schengen (din momentul aderarii Romaniei la spatiul Schengen). Aviatia de afaceri si generala trebuie sprijinita prin facilitati dedicate, estimand cresteri importante ale acestui segment de trafic in viitor", se arata in caietul de sarcini a licitatiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroporturi,
reorganizare,
baneasa,
studii,
costuri,
CNAB
/actualitate/reorganizarea-aeroportului-baneasa-pentru-zboruri-vip-incepe-cu-studii-de-450-000-euro-8145306
8145306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.