Regele Marocului a anunţat măsuri pentru reducerea inegalităţilor sociale

Postat la 30 iulie 2019 622 afişări

Regele Mohammed al VI-lea al Marocului a anunţat că a cerut o remaniere a Guvernului şi lansarea unei comisii responsabile cu elaborarea unui plan de reducere a inegalităţilor sociale, relatează site-ul postului France 24.

Regele Marocului a anunţat măsuri pentru reducerea inegalităţilor sociale

Comisia va avea ca rol oferirea unor sugestii care să îmbunătăţească reformele în domenii precum educaţia, sănătatea, agricultura, investiţiile şi taxele, a mai adăugat monarhul.

"Ceea ce subminează rezultatul pozitiv este faptul că progresul şi realizările făcute nu au fost, din păcate, simţite în toate segmentele societăţii din Maroc", a afirmat acesta.

Regele Mohammed al VI-lea a anumerat realizări obţinute în special în dezvoltarea infrastructurii, prin construirea unor nou autostrăzi, şosele de mare viteză, porturi, energie regenerabilă şi dezvoltare urbană.

Sursa: mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maroc,
rege,
anunt,
comisii,
elaborare,
guvern,
lansare,
plan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.