Secrete în Caracal: Oamenii bănuiesc o reţea de traficanţi de fete, dar se feresc de cameră: Dacă ne văd pe bandă, vin şi ne dau foc la case

Postat la 30 iulie 2019 2938 afişări

Frica e la ea acasă pe strada lui Gheorghe Dincă. Oamenii vorbesc despre o reţea de traficanţi de fete, dar se feresc de cameră. Le e teamă. „Dacă ne văd pe bandă, vin traficanţii şi dau foc la case”, spun ei.

Secrete în Caracal: Oamenii bănuiesc o reţea de traficanţi de fete, dar se feresc de cameră: Dacă ne văd pe bandă, vin şi ne dau foc la case

Frica s-a aşternut pe strada lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a mărturisit două crime. Oamenii par convinşi că în spatele celor două crime se ascunde mult mai mult, dar discută doar între ei, cu străinii nu vorbesc.

O femeie a spus, refuzând să fie filmată, că la locuinţa lui Dincă a fost văzută de mai multe ori o maşină de lux condusă de o femeie. Tânăra a auzit prin Caracal că femeia care conduce maşina de lux este cea care „atrăgea fetele” şi le ducea la Dincă. Aceeaşi tânără spune că localnicii sunt cu toţii convinşi că Dincă nu făcea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodată. De teamă.

Mai mulţi vecini spun şi ei că se tem să vorbească pentru că „dacă ne văd pe bandă, vin traficanţii şi dau foc la case”.

Ipoteza avansată de un bărbat este că într-o eventuală reţea ar putea şi implicaţi băieţii lui Dincă, iar acesta îi acoperă: „Mă gândesc să nu fie fiii lui. Şi el, ca să-i acopere, a spus că le-a omorât”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
traficanti,
case,
fete,
foc,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.