Reff & Asociaţii anunţă încasări de 3 mil. euro, în creştere cu 20%

Autor: Andrei Cîrchelan Postat la 13 martie 2013 66 afişări

Casa de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată companiei de consultanţă şi audit Deloitte, a înregistrat în anul calendaristic 2012 o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro şi estimează că în mai, la sfârşitul anului financiar al firmei, va avea o cifră de afaceri de circa 3,2 milioane de euro, afirmă Alexandru Reff, partener în cadrul firmei.

Reff & Asociaţii anunţă încasări de 3 mil. euro, în creştere cu 20%

Casa de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată companiei de consultanţă şi audit Deloitte, a înregistrat în anul calendaristic 2012 o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro şi estimează că în mai, la sfârşitul anului financiar al firmei, va avea o cifră de afaceri de circa 3,2 milioane de euro, afirmă Alexandru Reff (foto), partener în cadrul firmei. Reff susţine că fuziunile şi achiziţiile în care firma a oferit consultanţă au avut o valoare totală de peste 800 mil. euro, în timp ce pe segmentul de servicii financiare a asistat contracte cu un volum total de aproximativ 440 mil. euro. În viitorul apropiat, firma are în vedere schimbarea numelui în „Deloitte Legal Reff & Asociaţii”, identitate pe care o va menţine cel puţin doi ani, potrivit lui Reff. Printre contractele în care firma a fost implicată se numără asistarea fondului de investiţii NEPI la achiziţia proiectelor de birouri City Business Center din Timişoara şi The Lakeview din Bucureşti, precum şi a firmei Rosequeens Properties, controlată de trei bănci, la achiziţia mallului Liberty Center. În prezent, casa de avocatură are o echipă de 35 de avocaţi (faţă de 27 la începutul lui 2012) şi intenţionează să ajungă la un număr de 40 de avocaţi până la sfârşitul anului.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reff-asociatii-anunta-incasari-de-3-mil-euro-in-crestere-cu-20-10663812
10663812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.